top of page

programare in 5 pasi

1. Sunati la numarul 0728238023 pentru a obtine o programare online. Daca nu sunteti client mai vechi al Kineto ProActiv prima sedinta va fi o sedinta de evaluare si consultanta. Telefonand catre Kineto ProActiv va dati acordul pentru ca datele dvs personale sa fie procesate de firma noastra.

In functie de discutie puteti alege sa achitati sedinta de evaluare si  contravaloarea unui pachet de tratament, prin virament bancar 

 

2. Cum completati datele de transfer bancar sau ordinul de plata :

  • Nume beneficiar - Kineto ProActiv SRL

  • Banca - Banca Transilvania, Sucursala Dristor, Sector 3

  • Cod IBAN: RO06BTRLRONCRT0342142702, SWIFT: BTRLRO22

  • Detalii - serviciul cumparat (sedinta de evaluare, sedinta de consultanta, pachet 4 sedinte, pachet 10 sedinte) sau cumulul de servicii (de exemplu - sedinta de evaluare + pachet 4 sedinte)

  • Suma - valoarea seviciului sau suma serviciilor de achitat


3. Trimiteti apoi un mail pe adresa kinetoproactiv@gmail.com cu o poza sau o copie dupa ordinul de plata. In acest fel veti putea primi ulterior si factura pentru serviciile achizitionate. Prin trimiterea mailului pe adresa mai sus metionata va exprimati acordul ca firma Kineto Proactiv sa va prelucrezele datele cu caracter personal.

 

4. In ziua si la ora programata veti primi un telefon sau apel video pe messenger, skype sau zoom (depinde de optiunea avuta in discutia initiala telefonica).  Aveti grija sa va pregatiti camera pentru sedinta de kineto, sa aveti o vestimentatie corespunzatoare, iubita, sotia, sotul sau copiii sa nu va deranjeze in acea perioada pentru a optimiza rezultatele. Gasiti un loc convenabil unde sa plasati laptopul sau telefonul astfel incat sa vedeti si sa puteti fi vazut. Mai multe amanunte gasiti aici .

 

5. Dupa sedinta veti primi invitatia de a completa un chestionar de feed-back - in acest fel amandoi vom avea de castigat, noi ne putem imbunatati si adapta serviciile si dvs veti putea beneficia de o calitate mai buna a serviciilor centrata pe nevoile pe care le aveti.

motive pt kineto online).jpg
bottom of page